Reklama pa pagesë

Enjoy Tanzania ofron reklama pa pagesë (*) në këtë website për bizneset e bazuar në Tanzaniaa, apo për kompanitë që bëjnë biznes në Tanzani, si:
Hotele / llozha / bare / discoteques / restorante / Dyqanet / e pronës / investim / artistët / musicians etc.

Ndjehen të lirë për të aplikuar për një shpallje të lirë në faqen tonë të internetit,vetëm plotësoni formularin dhe e dërgoi atë për ne.
Ne përpiqemi të ju dërgojnë një e-mail, sa më shpejtë të jetë e mundur,me përgjigje nëse kërkesa juaj është dhënë ose jo.
Pas pranimit ne do t'ju kërkojë të na dërgoni tekstin tuaj reklamat dhe / ose fotografitë që do të përdoren për shtesës tuaj në faqen tonë të internetit.


Ndoshta ju pyes veten se çfarë është kapur, por nuk ka kapur! E vetmja gjë që kërkoj është që ju të na japin një lidhje të kthimit në faqen tuaj, duke përdorur një nga tonë logos!
Ju edhe mund të lidhura prapa në faqen tuaj në faqen tonë të internetit një herë se njëri është i krijuar!


Nëse keni pyetje shtesë ose vërejtje, ju lutem na tregoni.

(*) Për fat të keq ne nuk mund të garantojmë se reklama juaj do të pranohen! Nëse kërkesa juaj nuk është plotësuar në mënyrë korrekte, ose ne kemi dyshimet tona në lidhje me përgjigjet, ne jemi të lirë të refuzojë reklamën tuaj.

 

Plotësoni në këtë formë kur ju doni të aplikoni për një shpallje falas.
 
  

Në mënyrë që të aplikojnë për reklama falas ju lutem, përdorni këtë formular.

Forma e Kontaktit:
* tregon fushë të kërkuara
 

 

Komentet janë të mbyllura.