Faqja Web pa pagesë

Ne ju ofrojmë një lidhje të lirë, ose një faqe promovuese në faqen tonë të internetit.

Por ju gjithashtu mund të ketë një faqe web falas, nuk është një website, por një faqe!Në fund të kësaj faqe ju do të gjeni formularin e kërkesës.


Ndoshta ju pyes veten se çfarë është kapur, por nuk ka kapur! E vetmja gjë që kërkoj është që ju të na japin një lidhje të kthimit në faqen tuaj, duke përdorur një nga tonë & nbsp;logos!
Ju edhe mund të lidhura prapa në faqen tuaj në faqen tonë të internetit një herë se njëri është i krijuar!


Ju lutem (shtypura dhe) lexoni shpjegim tonë në kjo PDF, ky është shpjegimi për të shijuar Ruandë, por kjo vlen edhe për të shijuar Tanzani.:

 

 

Po, Unë do të doja të aplikojnë për një faqe interneti të lirë në ENJOY Tanzani.

Forma e Kontaktit:
* tregon fushë të kërkuara

Komentet janë të mbyllura.