Ngjitje Kilimanjaro Rongai Route të jetë e mundur gjithë vitit

Ditë 1
Arrival at Kilimanjaro Airport, transferuar në Onsea House për darkë dhe gjatë natës të qëndrojnë.

Ditë 2
Pas mengjesit ne kemi vendosur jashtë për të Arusha Park Kombëtar për një safari në këmbë prej rreth dy deri në tre orë (ose më pak në varësi të motit) dhe pastaj të vazhdojë për një makinë lojë në park. Në një vend të bukur ne do të ndaluar për një drekë të vini nick. Në fund të pasdites do të kthehet në Onsea House për darkë dhe gjatë natës të qëndrojnë

Arusha

Arusha Parku Kombëtar, shpesh neglizhohet, është në të vërtetë një thesar, një sixhade të pasur e habitateve, i mbushur tepër me kafshët dhe zogjtë. Nga kënetat harlisur të Ngurdoto krater në bukurinë e qetë e Liqeneve Momela dhe lartësitë alpine shkëmb e malit Meru, terreni i parkut është të ndryshme si si ajo është interesante.

Ditë 3
Pas transferimit mëngjes në portën Rongai në fshatin Nale Moru 2.135 m. Rruga gjarpëruese vogël përshkon fushat e misrit para se të hyjnë pyll pishe, dhe pastaj butësisht climbs nëpër një pyll strehimit një shumëllojshmëri e kafshë të egra, përfshirë majmun Kilimanjaro Colobus. Kampingu ynë është në buzë të zonës Shkurre në Kikelewa shpella 2,845 m që ju jep pikëpamjet e mirë e fushat Kenyan, darkë dhe të qëndrojnë gjatë natës.

colobus

Ditë 4
Nga Kikelewa shpella 2,845 m ju do të keni sfiduar kthim prapa në "Shpellës së Dytë” ku ju do të relaksoheni dhe të marrë drekë me pamje të shkëlqyer të Kibo dhe fushat akull mbi rim krater. Pas drekës të vazhdojë drejt majat e dhëmbëzuar Mawenzi, ku ne kamp në një luginë të strehuar 3775 m afër shpella Kikelewa është vendosur, darkë dhe të qëndrojnë gjatë natës.

Ditë 5
Një i shkurtër, por të pjerrët ngjiten deri shpatet me bar ofron pamje të shkëlqyer të kësaj zone shkretëtirë. Zona Bimesia përfundon pak para se të arrijmë në kampin tonë të ardhshëm në Mawenzi Tarn 4735 m, vendosur në mënyrë spektakolare nën spires tmerrshëm të Mawenzi Peak. Kaloni aklimatizimit pasdite dhe të eksploruar zonën, darkë dhe të qëndrojnë gjatë natës.

Mawenzi peak at Mt. Kilimanjaro

Ditë 6
Ne kalojnë shalë mes Mawenzi dhe Kibo majat për të arritur Kibo kampingu 4700m, Orët e mbetura të kësaj dite është për të marrë të përgatitur për të përpjetën e fundit për Uhuru pik, kështu që të marrë kohën tuaj dhe relaksohuni, darkë dhe gjatë natës në Kibo vend kampingu në 4700m.

Ditë 7
Ngjitje në mëngjes herët fillon nga Kibo në Pika Gillman-së pastaj të Uhuru Peak!!Duke kaluar afër spektakolare akullnajore dhe akull shkëmbinjtë në zonën e samitit, ne do Samiti dhe të fillojnë poshtë rrugën tonë për kampin Horombo 3.780 m, në mënyrë që ne do të ndalemi në Kibo për drekë, pastaj të vazhdojë poshtë nëpër Marangu rrugës për në kampin Horombo, ku ne do të kemi darkë dhe gjatë natës.

Ditë 8
Lartësi 3.780 m ecin poshtë për portën Marangu në 1,800 m, zbresin në mënyrë të vazhdueshme përmes shkurre, kalojë Mandara Hut 2,750 m dhe përmes një pyll harlisur shi në portën Marangu Park, ku ju do të merrni certifikatat, për ata të arrijnë Point Gillman-së ose e fituesit në Uhuru Peak! Transferimi në Onsea House për darkë dhe gjatë natës të qëndrojnë.

Muranga Gate registration office

Ditë 9
Dhomë ditë në Onsea House dhe në fund të transferimit të mbrëmjes në aeroportin Kilimanjaro për fluturimin tuaj të kthehet në shtëpi.

Komentet janë të mbyllura.