Ngjitje malin Meru - të jetë e mundur gjithë vitit!

Ditë 1
After breakfast pick up from your hotel from where we set off to Arusha National Park for starting your climb. Here you will meet your guides, cook and porters. Në një vend të bukur ne do të ndaluar për një drekë të vini nick. Dinner and overnight in Miriakamba hut.
Arusha Parku Kombëtar, shpesh neglizhohet, është në të vërtetë një thesar, një sixhade të pasur e habitateve, i mbushur tepër me kafshët dhe zogjtë. Nga kënetat harlisur të Ngurdoto krater në bukurinë e qetë e Liqeneve Momela dhe lartësitë alpine shkëmb e malit Meru, terreni i parkut është të ndryshme si si ajo është interesante.                                   

Ditë 2
Saddle Hut Mount Meru Tanzania                        

Ngjitje malin Meru, dinner and overnight in Saddle hut.

Ditë 3

In the night/morning you go with your ranger, guide and to the top of Mount Meru and then descend to the hut.

Ditë 4
Descend to Momella gate where your driver is waiting. Transfer to your hotel in Arusha.

Komentet janë të mbyllura.