Safari Veriore Circuit përfshirë Ndutu, Ngorongoro

For the migration and balloon safari, best period is from the end of December till the end of March.

Ditë 1

Arrival at Kilimanjaro Airport, transfer to Karama Tented Lodge for dinner and overnight stay.

Ditë 2

Giraffes Arusha Tanzania

Pas mengjesit ne kemi vendosur jashtë për të Arusha Park Kombëtar për një safari në këmbë prej rreth dy deri në tre orë (ose më pak në varësi të motit) dhe pastaj të vazhdojë për një makinë lojë në park. Në një vend të bukur ne do të ndaluar për një drekë të vini nick. At the end of the afternoon we will return to Karama Tented Lodge for dinner and overnight stay

Arusha Parku Kombëtar, shpesh neglizhohet, është në të vërtetë një thesar, një sixhade të pasur e habitateve, i mbushur tepër me kafshët dhe zogjtë. Nga kënetat harlisur të Ngurdoto krater në bukurinë e qetë e Liqeneve Momela dhe lartësitë alpine shkëmb e malit Meru, terreni i parkut është të ndryshme si si ajo është interesante.

Ditë 3

Lake Manyara NP
Pas mengjesit ne kemi vendosur jashtë për të Manyara Park Kombëtar për një makinë lojë në park. Në një vend të bukur ne do të ndaluar për një drekë të vini nick. At the end of the afternoon  we will go to Kirurumu Tented Lodge for dinner and overnight stay.

Tucked në mes madhërinë e murit Rift Valley, Lake Manyara National is a thin green band of forest. Nuk është e habitshme bimësi të larmishme e cila mbështet një kafshë të egra të pasur. Thellë në jug të parkut, burimet e nxehtë flluskë në sipërfaqe si Agostini të vërtitet në afërsi të liqenit

Ditë 4
Lojë makinë rrugës për Serengeti, ne do të sjellë kuti drekë kështu që ne mund të keni drekë në lëvizje. On the way we will make a stop to visit the famous Olduvai Gorge. Dinner and overnight stay at Four Seasons Safari Lodge, savannah room, full board, plus all beverages, local wines/well spirits and local beers per person.

olduvai gorge

Gryka Olduvai; ku njeriu mendohet të ketë jetuar në procesin e tij evolucionar. Serengeti është parku i parë dhe më të famshëm të Tanzanisë, i njohur për pasurinë e saj e leopard dhe luanit. Ju do të hasni në pjesën tjetër të kafshë të egra ose të 'rrafshin e pafund’ me mrekullitë e tij natyrore.

Ditë 5
Drives lojë emocionuese në qendër të Serengeti Park Kombëtar. Dinner and overnight stay at Four Seasons Safari Lodge.

Parku mbulon 14,763 sq km e fushat kodrina pafund, të cilat arrijnë deri në kufi Kenyan dhe shtrihet pothuajse në Liqenin Viktoria. Parku është e begatë me kafshë të egra madhështore. Një vlerësuar 3 milion kafshë të mëdha bredh në rrafshin. Njerëzit e Maasai fis e quajti atë Siringeti – 'Vendi ku toka shkon në përgjithmonë.' Serengeti është i njohur si një nga më të mira tempujve kafshë të egra në botë.

serenget NP


BALLOON SAFARI (Optional)

Ditë 6 – 7

Game drive direction Ndutu in Ngorongoro Conservation Area. Dinner and overnight stay at Angata Ndutu Tented Camp. You are staying here for 2 nights.

Ditë 8

conservation area
After breakfast, lojë gjatë rrugës përmes Ngorongoro Conservation Area për një makinë lojë në krater. Darka dhe të qëndrojnë gjatë natës në Ngorongoro shtëpi në fermë.

Zona Ruajtjen Ngorongoro krenohet përzierje mirën e peisazhit dhe kafshë të egra shpesh të quajtur "Eden Afrikës’ dhe "çudi tetë e botës natyrore '.

Ditë 9
After lunch we go to Tarangire National park for an afternoon game drive in the park.  At the end of the afternoon or earlier transfer to Tarangire Safari Lodge for dinner and overnight stay.

Tarangire Park Kombëtar është një park shumë piktoreske me pamje të shtrirë grasslands Baobab-studded. River Tarangire, një lumë i përhershëm tërheq shumë kafshëve sidomos gjatë sezonit të thatë (Qershor-nëntor) duke e çuar këtë park në jetë me kopetë e mëdha të elefantit, antilopë afrikane, buall, zebër, gazela dhe granteve s.

Tarangire National Park
Tarangire është gjithashtu një vend i mirë për të gjetur kuriozitete dhe leopards trembur. Parku i detyrohet emrin e saj në lumin Tarangire, cila rrjedh përmes zonë. Ajo karakterizohet nga bimësi të dendur të akacies dhe pyjore të përziera, zona përreth lumit Tarangire megjithatë, është e dominuar nga pemë të mëdha baobab dhe pemëve të vjetra palme doum për një rëndësi më të vogël, si bar pambuk zi. Edhe pse kjo nuk është aq i njohur si parqe të tjera në veri, Tarangire ofron të njëjtat tërheqjet si parqe të tjera në veri. Its unique aspect is the annual animal immigration that takes place during the dry season 

Ditë 10
Today an early start with an early morning game drive in the park, hot lunch at the lodge and later transfer to Karama Tented Lodge for dinner and overnight stay.

Ditë 11
Transfer to Kilimanjaro airport for your flight back home.

Komentet janë të mbyllura.