Serengeti Balloon Safari (fakultativ)

(Fakultativ me safaris tjera!)

Ndoshta fluturimi më i bukur tullumbace në botë dhe i fundit Përvoja Safari.

5:00 në, Serengeti Balloon Safaris do të të mbledhë nga shtëpizë juaj qendror Serengeti apo kamp, dhe ju të transferuar nga Landrover në faqen tonë të nisur pranë Maasai Kopjes. Këtu ju do të takohet pilotin tuaj, të marrë një informacion dhe të shikojnë inflacionin e tullumbace tuaj.

Në agim të nisemi, rritje si rritet dielli dhe noton në cilido drejtim erërat e mëngjesit të na. Pilot juaj mund të kontrollojë pikërisht lartësi e tullumbace tuaj: nganjëherë duke fluturuar në lartësi majë peme, nganjëherë më e ulët, duke ofruar një perspektivë të veçantë dhe mundësi të mëdha fotografike e kafshë të egra më poshtë. Në raste të tjera ai do të ngjitet në 1000' ose më shumë për të parë poshtërsi dhe panoramë të mrekullueshme të Serengeti. Kohë pas kohe piloti duhet të vënë më shumë për ngrohje në tullumbace me burners fuqishme pëshpëritin. Në mes të këtyre djegiet, ka heshtje larg nga tingujt natyrore poshtë.

serengeti balloon safaris

Fluturimi është për rreth një orë në varësi të kushteve të, dhe në fund ju duhet të tokës. Ju festojnë në mënyrë tradicionale me shampanjë (mirë, një verë e shkëlqyer e gazuar) para se të ulur poshtë në një mëngjes të plotë angleze përgatitur dhe shërbeu në shkurret në "Out i Afrikës' style me porcelani kockave, lloj pëlhurash tavolinë liri, Argjendi etj King.

Pas mëngjes keni marrë çertifikatën tuaj Serengeti Balloon dhe ne të përzënë ju përsëri në Seronera shtëpizë lojë shikimin enroute.

9:30 jam Mbërrijnë në Seronera të gatshëm për të vazhduar aktivitetet e ditës tuaj.

Komentet janë të mbyllura.